Бившата любовница на рапъра 50 Cent  Дафни Джой го обвини

...
Бившата любовница на рапъра 50 Cent  Дафни Джой го обвини
Коментари Харесай

Бившата на 50 Cent го обвини в изнасилване

Бившата държанка на рапъра 50 Cent  Дафни Джой го упрекна в обезчестяване, както и в това, че е неприятен татко на 11-годишния им наследник.

" Къртис Джеймс Джаксън. За теб всичко е смешка, до момента в който не бъде застрашена сигурността ни, което се случва в този момент. Ти сееш същински безпорядък и полуда в живота на хората. Как би се почувствал, в случай че Сиър беше с белезници на ръцете? " , написа Джой в Инстаграм.

50 Cent’s ex Daphne Joy accused of being Sean ‘Diddy’ Combs’ alleged sex worker in lawsuit
— Page Six (@PageSix)
" Преместихме се в Ню Йорк, с цел да ти дадем опция да бъдеш татко на сина си, а ти си го виждал 10 пъти за двете години, откогато живеем тук. Омръзна ми да поддържам и пазя твоя имидж в очите на сина ми, който даже не заслужаваш. Ти вечно унищожи и последната ми вяра, че като татко можеш да запазиш фамилията ни дружно " .

Дафни също по този начин твърди, че рапърът я е изнасилил. " Нека се съсредоточим върху същинските ти злосторен дейности: изнасилването и физическото принуждение над мен ".

Рапърът разяснява обвиняванията. " Неотдавнашните подправени и безпочвени обвинявания от страна на Дафни Джой очевидно са в отговор на решението ми да желая еднолично настойничество над сина ми " , се споделя в известие, оповестено от името на 50 Cent от негов представител.

50 Cent's ex Daphne Joy posts cryptic social media message after she is named as Diddy's 'sex worker' in $30million lawsuit filed against the rapper
— Daily Mail Online (@MailOnline)
В Инстаграм той също по този начин твърди, че Дафни се е преместила по-близо до него с вярата да има още едно дете от него и загатва, че тя е секс работничка.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР